Αρχική>ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ>Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 
Η Aποστολή Mας
Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.
Τις τελευταίες δεκαετίες ο τρόπος διαβίωσης των ανθρώπων στη χώρα μας έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, κυρίως στον τρόπο διατροφής και σωματικής δραστηριότητας. Οι αλλαγές αυτές έχουν επηρεάσει το ενεργειακό ισοζύγιο και συντελέσει στην αύξηση του σωματικού βάρους παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Τι σημαίνει αυτό; Απλούστατα, «καίμε» λιγότερες θερμίδες από όσες προσλαμβάνουμε. Αυτό το πρόβλημα πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να διορθωθεί, εμφυσώντας στα παιδιά αγάπη για την κίνηση, την άσκηση και τον αθλητισμό. 
 
Το Oραμα Mας 
Η σχέση με την άθληση και την κίνηση πρέπει να είναι βιωματική. 
Πιστεύουμε ότι με τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των γονέων, καθώς και με την εκπαίδευση των παιδιών από νεαρή ηλικία με βιωματικό τρόπο, μπορούμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της ανησυχητικής αύξησης της παιδικής παχυσαρκίας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε ειδικά προγράμματα και δράσεις που απευθύνονται στα παιδιά και τις οικογένειές τους για να παίζουν και να αθλούνται μετά το σχολείο, τα οποία θα υλοποιούνται μέσα σε ασφαλές περιβάλλον.
 
Το “GO AND PLAY” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και καινοτομία που φιλοδοξεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την ενίσχυση της σωματικής δραστηριότητας με άξονα πέντε καθημερινές προτεραιότητες:
  1. Σωματική Δραστηριότητα 
  2. Πίνουμε Νερό 
  3. Ισορροπημένη Διατροφή  (αυξάνοντας τα φρούτα και λαχανικά)
  4. Περιορίζουμε Τον Χρόνο Μπροστά Στην Οθόνη 
  5. Υγιεινά Σνακ, Εντός Και Εκτός Σπιτιού
Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε νέα
E- MAIL: info@goandplay.org