Αρχική>ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ>ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Λόγοι για να συνεργαστείτε με το «GO AND PLAY»

Έρχεστε κοντά με παιδιά, εφήβους και νέους

Στηρίζετε την εφαρμογή προγραμμάτων φυσικής αγωγής σε παιδιά και εφήβους

Ενθαρρύνετε τα παιδιά να αποκτήσουν έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής για ένα υγιές μέλλον 
 
Το «GO AND PLAY» είναι περήφανο που συνεργάζεται με ένα πλήθος διαφορετικών εταιρικών συνεργατών και εταιριών που συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και τη βελτίωση της υγείας των νέων στην Ελλάδα. Οι εταιρείες αυτές διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην προσπάθεια πρόληψης του υπερβάλλοντος βάρους με τη στήριξη προγραμμάτων διατροφικής διαπαιδαγώγησης της οικογένειας. 
 
Ως κοινωνικός εταίρος μας, η εταιρεία σας, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να αποκτήσει εθνική αναγνωρισιμότητα από την συμμετοχή της στη στήριξη προγραμμάτων για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας. 
Οι εταιρικοί μας συνεργάτες και οι συμμετέχουσες εταιρείες διαδίδουν τις πρωτοβουλίες του «GO AND PLAY» και τη συμμετοχή τους σε αυτές μέσα από τις ιστοσελίδες τους, τα ενημερωτικά δελτία που στέλνουν, καθώς και με διάφορους άλλους τρόπους, μεταξύ των οποίων βοηθώντας να δημιουργηθεί εκπαιδευτικό υλικό, αγκαλιάζοντας προγράμματα κατάρτισης, υιοθετώντας προγράμματά μας σε διάφορα μέρη της χώρας και με πολλούς ακόμα τρόπους.
 
Τρόποι για να γίνετε Συνεργάτης
 
Cause marketing  
Το cause marketing  είναι μια στρατηγική επωφελής και για τα δύο μέρη. Είναι ένας εύκολος τρόπος για τους καταναλωτές να υποστηρίξουν ένα σκοπό που αγαπούν, ο οποίος ευαισθητοποιεί το κοινό και χρηματοδοτεί τον σκοπό της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας ενώ προσφέρει στην εταιρεία τη δυνατότητα να αυξήσει τις πωλήσεις της. Στην εποχή μας οι καταναλωτές αναμένουν από τις εταιρείες να συμμετέχουν σε δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και να επιδιώκουν να συνεισφέρουν οικονομικά εκεί που θα υπάρξει θετικός αντίκτυπος στην κοινωνία.
 
Χορηγία
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις διάφορες χορηγικές και προωθητικές ευκαιρίες που προσφέρει το «GO AND PLAY» σε όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να οικοδομήσετε την εμπιστοσύνη του κοινού προς την εμπορική σας ονομασία, να προσελκύσετε νέους πελάτες και να επιδείξετε τη δέσμευσή σας στην στήριξη των αναγκών της κοινωνίας. 
 
Συμμετοχή των εργαζομένων
Συμμετοχή των εργαζομένων ενισχύει τη συναδελφικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα και ενσταλάζει μια ισχυρή αίσθηση υπερηφάνειας στο εργατικό δυναμικό σας. Όταν η εταιρεία αναγνωρίζει τη συμμετοχή των υπαλλήλων της σε εθελοντικά προγράμματα, στα οποία παρέχουν χρόνο και δεξιότητες,  και σφυρηλατούν τη συναδελφικότητα, την περηφάνια και την αφοσίωσή τους, ενθαρρύνεται η πίστη των εργαζομένων στην εταιρεία τους.  
 
Εκδηλώσεις 
Το «GO AND PLAY» θα διοργανώσει αρκετές χαρακτηριστικές εκδηλώσεις  σε όλη τη διάρκεια του έτους για να συγκεντρώσει συνεισφορές και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το κρίσιμο έργο μας στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας. 
Μερικές από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας είναι: 
  • Δραστήριοι για 60 λεπτά την ημέρα, εβδομαδιαίο πρόγραμμα 5 ημερών
  • «FitOrio», roadshow που προωθεί τη φυσική δραστηριότητα και κίνηση των παιδιών
  • √Παιδική μαγειρική – Διδασκαλία υγιεινής μαγειρικής και διατροφής σε παιδιά
  • Σχολικοί κήποι 
  • Παιδικοί αγώνες δρόμου για την υγεία 
  • Σχολικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 
  • Σχολικό πρωτάθλημα ελεύθερης βολής 
  • Σχολικό πρωτάθλημα στο σχοινάκι
Χορηγήστε τις εκδηλώσεις του «GO AND PLAY» σήμερα και ενταχθείτε σε έναν κύκλο οργανισμών που έχουν αφοσιωθεί στον ίδιο σκοπό. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χορηγικές ευκαιρίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: marketing@goandplay.org
 
  

 

   
     
     

 

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε νέα
E- MAIL: info@goandplay.org