Αρχική>ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ>Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

 

 

Δρ. Δημήτρης Τσούκας - Ορθοπαιδικός Xειρουργός

Εξειδικευμένος στις αθλητικές κακώσεις και στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης (Βέλγιο, Αγγλία), είναι Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Mediterraneo, ενώ αντίστοιχες διευθυντικές θέσεις κατείχε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την Ευρωκλινική Αθηνών και το νοσοκομείο Metropolitan.
 
Επικοινωνία:  
Τηλ. 211 4090782    
Κινητό: 694 53 94 686    
E-mail: info@tsoukas-ortho.gr
 
 

ΔρΓρηγόρης Ραπτίδης – Ουρολόγος

Χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, είναι διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλα, έγκριτα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας.
Απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ειδικεύτηκε στην Ενδοσκοπική Ουρολογία, κατόπιν μετεκπαίδευσης επί διετία (2000-2002) στο Scott Department  of Urology, Baylor College of Medicine, Houston, Texas, U.S.A.
Έκτοτε, ασκεί την ειδικότητά του στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα στην οδό Φειδιππίδου 8, όπου διαθέτει πλήρη, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και παρέχει θεραπεία άμεσα και ανώδυνα σε εξειδικευμένες ουρολογικές παθήσεις.
 
Επικοινωνία: 
Τηλ. 210-7786524      
E-mail: gregrapt@otenet.gr
 
 
 

 

ΔρΜάκρας Πολυζώης -  Ενδοκρινολόγος

Σύμβουλος Ενδοκρινολόγος στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Διαβήτη στο 251Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα. Έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 1994 και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε ως Ενδοκρινολόγος στην Αθήνα. Έλαβε το διδακτορικό του πτυχίο (PhD) από το Πανεπιστήμιο της Θράκης. Υπηρέτησε ως κλινικός συνεργάτης στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Leiden (LUMC), στην Ολλανδία. Από το 2006 ασχολείται με την έρευνα για διαταραχές μεταβολισμού του ασβεστίου των οστών. Ο Δρ. Πολυζώης Μάκρας έχει πάνω από 60 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια και είναι αποδέκτης πολλών βραβείων και διακρίσεων.  
 
Επικοινωνία:
Τηλ. 2109646995
E-mail: makras@internet.gr
 
 
 

 

Δρ. Κακριδά-Ραπτίδη Μαριλένα - Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στα μεγαλύτερα νοσοκομειακά κέντρα της Ελλάδος και των ΗΠΑ.
Μετεκπαιδεύτηκε στο Δερματολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Baylor College of Medicine στο Houston, του Texas. Υπήρξε στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός στο οποίο και συνεχίζει ως επιστημονικός συνεργάτης μέχρι και σήμερα.
Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).
Στο ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο που διατηρεί στην Αθήνα (Φειδιππίδου 8) , ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και λέιζερ δερματολογίας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται στα υψηλότερα θεραπευτικά στάνταρντ. Ομιλεί Αγγλικά.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.
 
Επικοινωνία: 
Τηλ. 694-7209493     
E-mail: markakr@otenet.gr
 
 

 

ΔρΓεράσιμος ΣπΠαπαθανασίου – Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς του και ο πατέρας του σπούδασε Οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου (Πανεπιστημιακές Κλινικές Charite ) από το οποίο αποφοίτησε το 1993. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του εντάχθηκε σε ερευνητική ομάδα του εργαστηρίου παθοφυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου με αντικείμενο την έρευνα γύρω από προβλήματα της φυσιολογίας της πτήσης την οποία ολοκλήρωσε το 1995 με την αναγόρευση του σε διδάκτορα με έπαινο. Το 1997 ξεκίνησε επίσημα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ιατρείο Σπύρος και Γεράσιμος Παπαθανασίου. Οι αναζητήσεις του γύρω από τον πόνο και τη δυσλειτουργία της κροταφογναθικής διάρθρωσης  τον οδήγησαν να ασχοληθεί βαθύτερα με ευρύτερα ζητήματα χρόνιου πόνου και λειτουργικών διαταραχών.
 
Επικοινωνία: 
Tηλ. 210-6510202     
E-mail: neuraltherapy.info@gmail.com
 
 

 ΔρΙωάννης ΓΚαμάτσος – Ακτινολόγος

Σπούδασε ιατρική στο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο του Pecs στην Ουγγαρία. Έκανε ειδικότητα στο Γ.Ν. "Ασκληπιείο Βούλας". Συμπλήρωσε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Tulane στη Νέα Ορλεάνη Η.Π.Α. στο τμήμα Μυοσκελετικής Ακτινολογίας, και στο Γ.Ν. "Αγιος Σάββας" στο τμήμα Μαστού. Το 2014-2015 ήταν Επιμελητής Β' Ακτινολόγος στο Κ.Υ. Τήνου.Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και με εργασίες σε πολλαπλά ιατρικά συνέδρια.
 
Επικοινωνία:  
Τηλ. 21 6700 3076   
E-mail: jcamatsos@hotmail.com
 
 
 
 

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε νέα
E- MAIL: info@goandplay.org